Luksuznim vozom od Moskve do Nice

Bez autora
Sep 27 2010

Posle 93 godine, od Moskve do Nice ponovo saobraća luksuzni voz "Ruskih železnica". Železnički prevoz iz Rusije za Azurnu obalu je obustavljen neposredno posle revolucije 1917. godine. Vozovi su tada polazili iz Sankt Peterburga. Cena karata za voznu liniju Moskva - Nica varira od 300 do 1.200 evra zavisno od klase vagona.Za prvi polazak prodato je 90 odsto karata. Sredinom avgusta, informativna služba "Ruskih železnica" je objavila da će voz saobraćati do Francuske jednom nedeljno, preko Vjazme, Smolenska, Minska, Bresta, Varšave, Beča i Milana...

Luksuznim vozom od Moskve do NicePosle 93 godine, od Moskve do Nice ponovo saobraća luksuzni voz "Ruskih železnica".

Železnički prevoz iz Rusije za Azurnu obalu je obustavljen neposredno posle revolucije 1917. godine. Vozovi su tada polazili iz Sankt Peterburga.

Cena karata za voznu liniju Moskva - Nica varira od 300 do 1.200 evra zavisno od klase vagona, objavila je kompanija "Ruske železnice" ukazujući da je za prvi polazak prodato 90 odsto karata.

Sredinom avgusta, informativna služba "Ruskih železnica" je objavila da će voz saobraćati do Francuske jednom nedeljno, preko Vjazme, Smolenska, Minska, Bresta, Varšave, Beča i Milana. Vozovi iz Moskve polaziće četvrtkom i u Nicu stizati u subotu, s tim da iz Nice kreće nedeljom.

Za sada, Ruske železnice obavljaju direktne železničke linije bez presedanja do Budimpešte, Zagreba, Beograda, Praga, Bratislave, Venecije. U junu prošle godine kompanija je otvorila liniju za Crnu Goru. Voz je saobraćao do Bara tri meseca, a putovalo se duže od 60 sati.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik