Milion poziva preko Gmaila za 24 sata

Bez autora
Aug 29 2010

Opciju besplatnog telefoniranja sa Gmail naloga na Internetu, koju je američki pretraživač Google pustio u rad u četvrtak, već u prva 24 sata koristilo je više od milion ljudi. U Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi, zemljama u kojima je ovakav vid telefoniranja besplatan, nova usluga postala je pravi hit.Nova mogućnost, koja se korisnicima Gmaila pojavljuje u prozoru za četovanje, omogućuje razgovore s bilo kog kompjutera. Osim telefonskih poziva, servis omogućava i pretvaranje glasovne pošte i SMS poruka u elektronsku poštu.

Milion poziva preko Gmaila za 24 sataOpciju besplatnog telefoniranja sa Gmail naloga na Internetu, koju je američki pretraživač Google pustio u rad u četvrtak, već u prva 24 sata koristilo je više od milion ljudi.

U Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi, zemljama u kojima je ovakav vid telefoniranja besplatan, nova usluga postala je pravi hit, rekao je portparol kompanije Google Rendal Sarafa, prenele su agencije.

Nova mogućnost, koja se korisnicima Gmaila pojavljuje u prozoru za četovanje, omogućuje razgovore s bilo kog kompjutera.

Osim telefonskih poziva, servis omogućava i pretvaranje glasovne pošte i SMS poruka u elektronsku poštu. Ukoliko sve bude uspešno kao početak rada, Google očekuje da postane veliki konkurent servisima za besplatnu komunikaciju, poput Skypa.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik