Najskuplja kuća pojeftinila 70 miliona dolara

Bez autora
Sep 21 2010

Vlasnik do sad najskuplje porodične kuće u SAD snizio je prodajnu cenu za 70 miliona dolara pošto je zatražio sudsku zaštitu u bankrotstvu.Vila na holivudskom Beverli Hilsu koja je nekad pripadala izdavačkom magnatu Vilijemu Randolfu Herstu od danas se prodaje za 95 miliona dolara - umesto 165 miliona dolara koliko je za nju traženo kada je na kratko ponuđena 2007. godine. Ružičasta vila iz dvadesetih godina prošlog veka sagrađena je u obliku slova H i nalazi se na imanju od 2,6 hektara severno od Bulevara sumraka.

Najskuplja kuća pojeftinila 70 miliona dolaraVlasnik do sad najskuplje porodične kuće u SAD snizio je prodajnu cenu za 70 miliona dolara pošto je zatražio sudsku zaštitu u bankrotstvu.

Vila na holivudskom Beverli Hilsu koja je nekad pripadala izdavačkom magnatu Vilijemu Randolfu Herstu od danas se prodaje za 95 miliona dolara - umesto 165 miliona dolara koliko je za nju traženo kada je na kratko ponuđena 2007. godine.

Ružičasta vila iz dvadesetih godina prošlog veka sagrađena je u obliku slova H i nalazi se na imanju od 2,6 hektara severno od Bulevara sumraka.

Smatra se da je sad najskuplja porodična kuća u SAD vila spisateljice Kendi Speling na Holmbi Hisu u Los Aneđelosu, procenjena na 150 miliona dolara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik