Najtanja kuća na svetu

Bez autora
Jul 28 2011

Izraelski pisac Etgar Keret u Poljskoj će dobiti vrlo neobičnu kuću, odnosno najtanju kuću na svetu. Najširi deo kuće će imati 122 centimetara, a najuži 72 centimetra i u njoj će, verovali ili ne, moći normalno da se živi. Najtanja kuća na svetu popuniće prazan prostor između dve zgrade u gradu Wola u Varšavskom okrugu.Ovo remek delo dizajnirali su arhitekte iz kompanije Centrala iz Poljske, a vodi se kao umetnička instalacija, jer ne ispunjava građevinske propise ovog grada.

Najtanja kuća na svetuIzraelski pisac Etgar Keret u Poljskoj će dobiti vrlo neobičnu kuću, odnosno najtanju kuću na svetu.

Najširi deo kuće će imati 122 centimetara, a najuži 72 centimetra i u njoj će, verovali ili ne, moći normalno da se živi.

Najtanja kuća na svetu popuniće prazan prostor između dve zgrade u gradu Wola u Varšavskom okrugu.

Ovo remek delo dizajnirali su arhitekte iz kompanije Centrala iz Poljske, a vodi se kao umetnička instalacija, jer ne ispunjava građevinske propise ovog grada.

Pisac će veoma skučeno živeti u ovoj kući, koja će imati sve što ima i klasičan dom - kuhinju, hodnik, WC i spavaću sobu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik