Nova limuzina za ruski državni vrh

Bez autora
Jan 22 2012

Evo kako bi nova limuzina „prvog ešalona" mogla da izgleda u bliskoj budućnosti. Dizajn modernog vozila strogih linija potpisuje Svjatoslav Sakjan iz poznatog ruskog art studija „Sakjan", specijalizovanog, između ostalog, za kreiranje automobilskog eksterijera i enterijera.Novi model je baziran na šasiji ruskog ZiL-a, već decenijama „vernog" Kremlju. Inače, osim blindiranih luksuznih limuzina (nekada za sovjetske, sada ruske državnike), po ceni i kvalitetu u rangu sa modelima „majbaha" i „rols-rojsa", iz pogona Zavod imeni Lihačёva izlaze i tenkovi i oklopna vozila, kao i razne vrste teške opreme.

Nova limuzina za ruski državni vrhPoznati ruski dizajner Svjatoslav Sakjan ostao je dosledan prepoznatljivom „sovjetskom stilu“ kada je kreirao novu, modernu limuzinu za visoke ruske funkcionere.

Evo kako bi nova limuzina „prvog ešalona", kako sajt English Russia naziva ruski državni vrh, mogla da izgleda u bliskoj budućnosti.

Dizajn modernog vozila strogih linija potpisuje Svjatoslav Sakjan iz poznatog ruskog art studija „Sakjan", specijalizovanog, između ostalog, za kreiranje automobilskog eksterijera i enterijera.

Kao što vidite, novi model je baziran na šasiji ruskog ZiL-a, već decenijama „vernog" Kremlju.

Inače, osim blindiranih luksuznih limuzina (nekada za sovjetske, sada ruske državnike), po ceni i kvalitetu u rangu sa modelima „majbaha" i „rols-rojsa", iz pogona Zavod imeni Lihačёva izlaze i tenkovi i oklopna vozila, kao i razne vrste teške opreme.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik