Novi iPad je rasprodat!

Bez autora
Mar 13 2012

Svi primerci novog iPad tableta iz pretprodajnih zaliha dobili su svoje vlasnike. Iako se još uvek nije zvanično pojavio u prodaji, novi iPad je rasprodat. Ljubitelji čuvene ''tablet jabuke'' koji nisu na vreme rezervisali svoj primerak moraće da sačekaju ovaj uređaj malo duže nego što su planirali. Čelnici kompanije Apple objavili su u zvaničnom saopštenju da su sve početne zalihe tableta namenjene pretprodaji pronašle svoje kupce.Zainteresovani kupci će moći da nabave novi iPad kod ovlašćenih prodavaca tek kada bude u redovnoj prodaji, nakon 16. marta.

Novi iPad je rasprodat!Svi primerci novog iPad tableta iz pretprodajnih zaliha dobili su svoje vlasnike.

Iako se još uvek nije zvanično pojavio u prodaji, novi iPad je rasprodat. Ljubitelji čuvene ''tablet jabuke'' koji nisu na vreme rezervisali svoj primerak moraće da sačekaju ovaj uređaj malo duže nego što su planirali.

Čelnici kompanije Apple objavili su u zvaničnom saopštenju da su sve početne zalihe tableta namenjene pretprodaji pronašle svoje kupce.

Zainteresovani kupci će moći da nabave novi iPad kod ovlašćenih prodavaca tek kada bude u redovnoj prodaji, nakon 16. marta, prenosi "Dejli mejl" (Daily Mail).

Isporuke već kupljenih tableta su odložene, pa će uređaji biti u rukama vlasnika tri dana kasnije od ugovorenog datuma.

Analitičari očekuju da će Apple prodati oko 9 miliona iPad uređaja u tekućem kvartalu.

Cena osnovne verzije novog iPad modela biće ista kao i do sada, 499 dolara, dok će modeli koji imaju mogućnost da koriste 4G kartice mobilnih mreža koštati između 629 i 829 dolara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik