Obračun titana: Samsung Galaxy SII pobedio ajfon 4S

Bez autora
Nov 06 2011

Samsung je u poslednjoj rundi pobedio Epl, pošto je Samsung Galaxy SII proglašen za telefon godine na dodeli nagrada "Stuff Gadget Awards" za najbolje svetske gedžete. Tako je ajfon 4S ipak otišao u drugi plan. Ovo je prvi put da u poslednje tri godine ajfon nije pobednik. Ovo je druga "izgubljena utakmica" američkog giganta pošto je koreanski rival objavio da se u poslednjem kvartalu njihov kultni android prodavao više nego ajfon.Posle toga Epl je uzvratio udarac i to pošto je ajped 2 proglašen za tablet godine umesto konkurentskog Samsung Galaxy Tab 10.1.

Obračun titana: Samsung Galaxy SII pobedio ajfon 4SSamsung je u poslednjoj rundi pobedio Epl, pošto je Samsung Galaxy SII proglašen za telefon godine na dodeli nagrada "Stuff Gadget Awards" za najbolje svetske gedžete.

Tako je ajfon 4S ipak otišao u drugi plan. Ovo je prvi put da u poslednje tri godine ajfon nije pobednik.

Ovo je druga "izgubljena utakmica" američkog giganta pošto je koreanski rival objavio da se u poslednjem kvartalu njihov kultni android prodavao više nego ajfon.

Posle toga Epl je uzvratio udarac i to pošto je ajped 2 proglašen za tablet godine umesto konkurentskog Samsung Galaxy Tab 10.1.

Ove dve kompanije vode i legalnu bitku zbog navodnih sličnosti tačskrin "pametnih telefona".

Naime, Epl je tužio Samsung Galaxy zato što su prekopirali ajfone i ajpedove.

Onda je Samsung uzvratio. Oni tvrde da se Epl besplatno poslužio njihovim bežičnim tehnologijama.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik