Plati pa čitaj na netu

Bez autora
Mar 28 2010

Britanski list Tajms i njegovo nedeljno izdanje Sandej tajms naplaćivaće od juna pristup svojim stranicama na internetu.Ova kompanija ponudiće dnevnu pretlatu od jedne funte, ili nedeljnu koja će koštati dve za ova svoja izdanja. Njuz korporacija Ruperta Mardoka, u čijem je vlasništvu Njuz international, objavio je u avgustu da će naplaćivati pristup za sva svoja izdanja na internetu. Ova korporacija je vlasnik Volstrit džurnala, koji je u proteklih šest meseci zabeležio 407.000 pretplatnika na internetu.

Plati pa čitaj na netuBritanski list Tajms i njegovo nedeljno izdanje Sandej tajms naplaćivaće od juna pristup svojim stranicama na internetu, saopštila je danas kompanija Njuz international.

Ova kompanija ponudiće dnevnu pretlatu od jedne funte, ili nedeljnu koja će koštati dve za ova svoja izdanja, prenosi AP. Njuz korporacija Ruperta Mardoka, u čijem je vlasništvu Njuz international, objavio je u avgustu da će naplaćivati pristup za sva svoja izdanja na internetu.

Ova korporacija je vlasnik Volstrit džurnala, koji je u proteklih šest meseci zabeležio 407.000 pretplatnika na internetu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik