Po čemu se razlikuju klase u avionu

Bez autora
Aug 30 2010

Za koju ćete klasu u avionu kupiti kartu nije svejedno. Sama cena jasno ukazuje da postoje razlike. Prva klasa je najbolja. Putnici ove klase su smešteni na samom početku aviona, imaju veća i udobnija sedišta, bolji kvalitet usluge (hrane, pića).Pre poletanja aviona mogu se opustiti u posebnim prostorijama na aerodromima predviđenim za ovu klasu, a prilikom menjanja aviona, na daljim destinacijama, mogu sebi priuštiti da se osveže u đakuziju, istuširaju, presvuku. Ovu klasu imaju samo neke avio-kompanije.

Po čemu se razlikuju klase u avionuZa koju ćete klasu u avionu kupiti kartu nije svejedno. Sama cena jasno ukazuje da postoje razlike.

First Class


Prva klasa je najbolja. Putnici ove klase su smešteni na samom početku aviona, imaju veća i udobnija sedišta, bolji kvalitet usluge (hrane, pića).

Pre poletanja aviona mogu se opustiti u posebnim prostorijama na aerodromima predviđenim za ovu klasu, a prilikom menjanja aviona, na daljim destinacijama, mogu sebi priuštiti da se osveže u đakuziju, istuširaju, presvuku, piše "Travel magazin".

Ovu klasu imaju samo neke avio-kompanije.

Business Class


Biznis klasa je u kompanijama koje nemaju prvu klasu, najbolja. Podrazumeva sličan kvalitet usluga kao i prva klasa, a od avio-kompanija zavisi nivo tog kvaliteta.

Economy Class


Ekonomska klasa je najčešće korišćena klasu. Kvalitet usluge se može razlikovati u zavisnosti od
avio-kompanije, ali ne sme odstupati od propisanih standarda.

Za razliku od prve i biznis klase, korisnicima usluga ekonomske klase nije omogućen luksus posebnih prostorija pre poletanja aviona i u tranzitu.

Shodno usluzi, cena karte u ekonomskoj klasi je najniža.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik