Pritiskom na dugme alarmiraj AMS S

Bez autora
Jan 04 2011

Vozači u Srbiji uskoro će moći da na svojim vozilima instaliraju sisteme "Biznis kol" i "Imerdžensi kol", koji će im omogućiti da, u slučaju potrebe, ostvare brzu komunikaciju sa alarm centrima za pružanje pomoći na putu.Sa novim sistemom predstavnici AMS S upoznali su se na nedavno održanoj godišnjoj konferenciji evropskih auto-moto klubova (ARC) u Rigi. Uređaj ima dva dugmeta, od kojih jedno aktivira sam vozač (B kol), a drugo se samo aktivira prilikom izloženosti vozila određenoj sili (I kol).

Pritiskom na dugme alarmiraj AMS SVozači u Srbiji uskoro će moći da na svojim vozilima instaliraju sisteme "Biznis kol" i "Imerdžensi kol", koji će im omogućiti da, u slučaju potrebe, ostvare brzu komunikaciju sa alarm centrima za pružanje pomoći na putu.

Kako je ranije saopšteno iz Auto-moto saveza Srbije, sa novim sistemom predstavnici AMS S upoznali su se na nedavno održanoj godišnjoj konferenciji evropskih auto-moto klubova (ARC) u Rigi.

Uređaj ima dva dugmeta, od kojih jedno aktivira sam vozač (B kol), a drugo se samo aktivira prilikom izloženosti vozila određenoj sili (I kol).

Sistemi imaju GPS program, koji omogućava operateru u alarm centru da odmah dobije neophodne podatke o vozilu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik