Prodat zlatni "ajped 2" prekriven prahom dinosaurusa

Bez autora
Nov 03 2011

"Ajped 2" prekriven zlatom i dijamantima, i posut prahom kostiju dinosaurusa prodat je za astronomsku cifru od pet miliona funti. "Ajped 2" pod nazivom "Gold Histori" svakako je jedan od najesktravagantnijih gedžeta koji može da se nađe na tržištu.Ovaj "ajped 2", koji teži dva kilograma, posut je sa 57 grama fosilnih ostataka tiranosaurus reksa, dok je zadnji deo napravljen od dva kilograma čistog 24-karatnog zlata. Kao šlag na tortu došao je logo "Epla" napravljen od dijamanata koji imaju 12,5 karata.

Prodat zlatni "ajped 2" prekriven prahom dinosaurusa"Ajped 2" prekriven zlatom i dijamantima, i posut prahom kostiju dinosaurusa prodat je za astronomsku cifru od pet miliona funti.

"Ajped 2" pod nazivom "Gold Histori" svakako je jedan od najesktravagantnijih gedžeta koji može da se nađe na tržištu. Ovaj "ajped 2", koji teži dva kilograma, posut je sa 57 grama fosilnih ostataka tiranosaurus reksa, dok je zadnji deo napravljen od dva kilograma čistog 24-karatnog zlata.

Kao šlag na tortu došao je logo "Epla" napravljen od dijamanata koji imaju 12,5 karata.  Prema rečima predstavnika kompanije "Epl", samo dva ovakva "ajpeda" će biti napravljena. Jedan je već prodat, a za drugi je u toku nadmetanje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik