Prodato više od tri miliona iPad-a

Bez autora
Mar 21 2012

U prodavnicama dvanaest zemalja, 16. marta 2012. godine, pojavio se najnoviji iPad tablet uređaj kompanije “Apple”. Radi se o SAD, Australiji, Kanadi, Francuskoj, Nemačkoj, Hong Kongu, Japanu, Singapuru, Švajcarskoj i Velikoj Britaniji, ali i Porto Riku i američkim Devičanskim ostrvima.Kompanija “Apple” je saopštila da je prodala više od tri miliona iPad tablet uređaja samo u prvoj nedelji. To predstavlja rekord za prvi vikend prodaje iPad-a, a oboren je i rekord prodaje u jednom danu.

Prodato više od tri miliona iPad-aU prodavnicama dvanaest zemalja, 16. marta 2012. godine, pojavio se najnoviji iPad tablet uređaj kompanije “Apple”.

Radi se o SAD, Australiji, Kanadi, Francuskoj, Nemačkoj, Hong Kongu, Japanu, Singapuru, Švajcarskoj i Velikoj Britaniji, ali i Porto Riku i američkim Devičanskim ostrvima.

Kompanija “Apple” je saopštila da je prodala više od tri miliona iPad tablet uređaja samo u prvoj nedelji. To predstavlja rekord za prvi vikend prodaje iPad-a, a oboren je i rekord prodaje u jednom danu.

Cena novog iPad-a iznosi 499 dolara, dok za modele povezane sa 4G mobilnom mrežom treba izdvojiti od 629 do 829 dolara.

Od 23. marta uređaj će biti dostupan u Sloveniji, Rumuniji, Bugarskoj, Austriji, Belgiji, Češkoj, Danskoj, Finskoj, Grčkoj, Mađarskoj, Islandu, Irskoj, Italiji, Lihtenštajnu, Luksemburgu, Makao, Meksiko, Holandiji, Novom Zelandu, Norveškoj, Poljskoj, Portugalu, Slovačkoj, Španiji i Švedskoj.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik