SAD: Google, Facebook i Yahoo najposećeniji u 2011.

Bez autora
Jan 16 2012

U SAD-u su veb sajtovi "Google-a", "Facebook-a" i "Yahoo-a" bili najposećeniji tokom 2011. godine. Na čelu se nalazi "Google", kada se uzmu u obzir sve kategorije, sa više od 153 miliona pojedinačnih poseta mesečno. Na drugom mestu se nalazi "Facebook" sa 137 miliona pojedinačnih poseta mesečno, a na trećem "Yahoo" sa 130 miliona pojedinačnih poseta.Kada se imaju u vidu samo društvene mreže, "Facebook" se i dalje nalazi u velikoj prednosti u odnosu na konkureciju, dok " Google plus" zauzima osmo mesto, nakon šest meseci postojanja.

SAD: Google, Facebook i Yahoo najposećeniji u 2011.U SAD-u su veb sajtovi "Google-a", "Facebook-a" i "Yahoo-a" bili najposećeniji tokom 2011. godine, objavila je istraživačka kompanija "Nilsen".

Na čelu se nalazi "Google", kada se uzmu u obzir sve kategorije, sa više od 153 miliona pojedinačnih poseta mesečno, preneli su francuski elektronski mediji.

Na drugom mestu se nalazi "Facebook" sa 137 miliona pojedinačnih poseta mesečno, a na trećem "Yahoo" sa 130 miliona pojedinačnih poseta.

Kada se imaju u vidu samo društvene mreže, "Facebook" se i dalje nalazi u velikoj prednosti u odnosu na konkureciju, dok " Google plus" zauzima osmo mesto, nakon šest meseci postojanja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik