Savitljivi telefoni za budućnost

Bez autora
Apr 08 2012

Kompanija „Atmel“ koja se bavi proizvodnjom hardverskih komponenti predstavila je najnoviju generaciju savitljivih tačskrin felefona. U pitanju je „XSense“ za koji se tvrdi da je prethodnik „novog talasa lakših, tanjih i savitljivih smartfona i tableta“. Monitor ovog telefona je vrlo savitljiv, što postiže uz pomoć polietilen tereftalata.Ipak, „Atmel“ nije jedina kompanija koja smatra da su savitljivi ekrani budućnost, s obzirom da je i LG prošle nedelje najavio da počinje s proizvodnjom elektroničkog papira, koji će imati debljinu od 0,7 milimetara, a finska kompanija „Nokija“ predstavila je još prošle godine prototip tačskrin uređaja koji može da se savije.

Savitljivi telefoni za budućnostKompanija „Atmel“ koja se bavi proizvodnjom hardverskih komponenti predstavila je najnoviju generaciju savitljivih tačskrin felefona.

U pitanju je „XSense“ za koji se tvrdi da je prethodnik „novog talasa lakših, tanjih i savitljivih smartfona i tableta“.

Monitor ovog telefona je vrlo savitljiv, što postiže uz pomoć polietilen tereftalata.

Ipak, „Atmel“ nije jedina kompanija koja smatra da su savitljivi ekrani budućnost, s obzirom da je i LG prošle nedelje najavio da počinje s proizvodnjom elektroničkog papira, koji će imati debljinu od 0,7 milimetara, a finska kompanija „Nokija“ predstavila je još prošle godine prototip tačskrin uređaja koji može da se savije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik