Singapurski aerodrom najbolji u 2010.

Bez autora
Mar 25 2010

Međunarodni aerodrom Čangi (Changi) u Singapuru zauzeo je vodeće mesto na listi najboljih vazdušnih luka na svetu, koju je sačinila britanska istraživačka kompaniija "Skajtreks" (Skytrax). Singapurski aerodrom je izabran za najbolji 2010. godine, najbolji je aerodrom u Aziji i najkomforniji u svetu.Uspeh ne bi bio moguć da milioni putnika, korisnika tog aerodroma, nije iznelo svoje utiske i mišljenje o nama. To je za nas bila velika motivacija da nastavimo sa poboljšanjem usluge i uvođenjem inovacija. Drugo mesto na listi najboljih zauzeo je aerodrom Inčon (Incheon) u Seulu, a treće vazdušna luka Hong Konga.

Singapurski aerodrom najbolji u 2010.Međunarodni aerodrom Čangi (Changi) u Singapuru zauzeo je vodeće mesto na listi najboljih vazdušnih luka na svetu, koju je sačinila britanska istraživačka kompaniija "Skajtreks" (Skytrax).

Singapurski aerodrom je izabran za najbolji 2010. godine, najbolji je aerodrom u Aziji i najkomforniji u svetu, objavljeno je na sajtu "Skajtreksa".

"Uspeh ne bi bio moguć da milioni putnika, korisnika tog aerodroma, nije iznelo svoje utiske i mišljenje o nama. To je za nas bila velika motivacija da nastavimo sa poboljšanjem usluge i uvođenjem inovacija", izjavio je izvršni direktor singapurskog aerodroma Li Seo Jang.

Drugo mesto na listi najboljih zauzeo je aerodrom Inčon (Incheon) u Seulu, a treće vazdušna luka Hong Konga.

Titulu najboljeg u Evropi poneo je aerodrom u Minhenu, dok je berlinski aerodrom Šenfeld najbolji aerodrom za niskotarifne aviolinije.

Prema oceni "Skajtreksa", aerodrom Kejptauna je najbolji u Africi. Aerodrom u Vankuveru je dobio titulu najboljeg u Severnoj Americi, dok je međunarodni aerodrom "Horhe Čaves" u prestonici Perua, Limi, zauzeo prvo mesto u Južnoj Americi.

Rejting najboljih aerodroma se sastavlja uglavnom na osnovu rezultata ankete hiljada putnika i analize ocena aerodroma i aviokompanija ostavljenih na internet forumima kompanija.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik