Skajp uvodi reklame

Bez autora
Mar 09 2011

Oglasi na Skajp servisu će biti interaktivni, a korisnici će moći da ih razmenjuju i putem Fejsbuka i Tvitera. Skajp, kompanija koja omogućava telefoniranje putem Interneta, saopštila je da na svom servisu prvi put uvodi reklame, a prvi oglašivači biće Nokia, Visa, Universal Pictures i Groupon.Skajp platforma, koja ima 145 miliona korisnika mesečno, od čega 29 miliona u udarnim terminima, odavno je postala privlačna za oglašavanje proizvoda i usluga.

Skajp uvodi reklameOglasi na Skajp servisu će biti interaktivni, a korisnici će moći da ih razmenjuju i putem Fejsbuka i Tvitera.

Skajp, kompanija koja omogućava telefoniranje putem Interneta, saopštila je da na svom servisu prvi put uvodi reklame, a prvi oglašivači biće Nokia, Visa, Universal Pictures i Groupon.

Skajp platforma, koja ima 145 miliona korisnika mesečno, od čega 29 miliona u udarnim terminima, odavno je postala privlačna za oglašavanje proizvoda i usluga.

Oglasi će biti interaktivni, korisnici će moći da deluju impulsivno zahvaljujući opciji Click and Call, a biće im omogućeno i da razmenjuju oglase Fejsbuka i Tvitera.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik