Skype WiFi za iPad i iPhone

Bez autora
Aug 22 2011

Servis Skype WiFi sada je dostupan i korsnicima iPhona i iPada kompanije Apple. Skype je lansirao aplikaciju Skype WiFi za mobilni operativni sistem iOS, koji će vlasnicima iPhona i iPada omogućiti pristup internetu preko WiFi hotspotova na aerodromima, stanicama, hotelima i restoranima, objavljeno je u Njujorku.U Skype WiFi programu učestvuje nekoliko desetina provajdera i oko milion hotspotova širom sveta. Usluga pristupanja Internetu se naplaćuje, s tim što cene koje određuje provajder, počinju od šest centi za minut konekcije...

Skype WiFi za iPad i iPhoneServis Skype WiFi sada je dostupan i korsnicima iPhona i iPada kompanije Apple.

Skype je lansirao aplikaciju Skype WiFi za mobilni operativni sistem iOS, koji će vlasnicima iPhona i iPada omogućiti pristup internetu preko WiFi hotspotova na aerodromima, stanicama, hotelima i restoranima, objavljeno je u Njujorku.

U Skype WiFi programu učestvuje nekoliko desetina provajdera i oko milion hotspotova širom sveta. Usluga pristupanja Internetu se naplaćuje, s tim što cene koje određuje provajder, počinju od šest centi za minut konekcije. Novac se skida sa računa korisnika Skypa.

Servis Skype WiFi je ranije bio dostupan samo korisnicima Skype aplikacija za Windows, Mac OS X ili Linux, a za sada se ne najavljujue da li će biti omogućen pristup i drugim mobilnim platformama. 

Broj registrovanih korisnika Skypa premašuje 700 miliona. Početkom avgusta Skype je predstavio aplikaciju za tablet računare iPad i pokrenuo videokonekciju za većinu pametnih telefona sa Android platformom. 

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik