Sony predstavio SmartWatch 2 na Androidu

Bez autora
Jun 25 2013

Sony je na ovogodišnjem Mobile Asia Expou u Šangaju predstavio svoj SmartWatch 2, pametni sat koji radi na Androidu. SmartWatch je dizajniran tako da predstavlja drugi ekran za vaš smartfon, može biti personalizovan aplikacijama u zavisnosti od načina na koji želite da ga koristite i otporan je na vodu.Za razliku od svog prethodnika, novi uređaj ima veći ekran od 1.6 inča rezolucije 220 x 176 piksela. SmartWatch 2 poseduje podršku za NFC i BlueTooth 3 i vrlo lako ga možete upariti sa svakim uređajem koji radi na Androidu 4.0 pa naviše.

Sony predstavio SmartWatch 2 na AndroiduSony je na ovogodišnjem Mobile Asia Expou u Šangaju predstavio svoj SmartWatch 2, pametni sat koji radi na Androidu.

SmartWatch je dizajniran tako da predstavlja drugi ekran za vaš smartfon, može biti personalizovan aplikacijama u zavisnosti od načina na koji želite da ga koristite i otporan je na vodu.

Za razliku od svog prethodnika, novi uređaj ima veći ekran od 1.6 inča rezolucije 220 x 176 piksela.

SmartWatch 2 poseduje podršku za NFC i BlueTooth 3 i vrlo lako ga možete upariti sa svakim uređajem koji radi na Androidu 4.0 pa naviše.

Kada je trajanje baterije u pitanju, Sony tvrdi da SmartWatch može da preživi 4 dana umerenog korišćenja ili skoro 7 dana štedljivog korišćenja.

Uz pomoć brojnih aplikacija SmartWatch može biti korišćen i kao kamera, možete proveravati mejlove i kada niste povezani sa telefonom ili možete upravljati svojim prezentacijama.

“Konkurenti tek sada lansiraju uređaje prve generacije, dok mi već imamo uređaj treće generacije a sve zahvaljujući podacima koje smo dobili od preko pola miliona korisnika, kombinovanih sa Sonyjevom ekspertizom, kako bi se dobilo najbolje smartwatch iskustvo", rekao je Stefan K. Person, direktor Companion proizvoda u Sony Mobile Communications.

“Budućnost prenosivih uređaja je izuzetno blistava, pošto istraživanje predviđa da će do 2016. biti prodat 41 milion smartwatcheva,” nastavlja Person.

“Imamo preko 200 jedinstvenih aplikacija pravljenih za Sony SmartWatch sa preko million preuzimanja do sada, i nastavljamo da radimo na jakoj mreži, kako bismo pružili još bolja smartwatch iskustva.”

SmartWatch 2 se može personalizovati sa bilo kojom standardnom narukvicom od 24mm, a uskoro će biti dostupne i nove Sony narukvice.

Sony SmartWatch 2 će biti dostupan širom sveta od septembra 2013.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik