Stigao fiksni "ajfon"

Bez autora
Mar 09 2011

Ljubitelji "ajfona" sada mogu da ga koriste i kao klasičan telefon sa slušalicom. Novi uređaj omogućava povezivanje ovog smartfona sa posebnim postoljem i slušalicom nalik na fiksne telefone, a tvorci ove sprave tvrde da se performanse "ajfona" na taj način unapređuju.Novi uređaj čine klasični spiralni kabl i slušalica, ali i retro aluminijumsko postolje na kojem "ajfon" može da se postavi uspavno ili vodoravno, što omogućava normalno korišćenje displeja.

Stigao fiksni Ljubitelji "ajfona" sada mogu da ga koriste i kao klasičan telefon sa slušalicom.

Novi uređaj omogućava povezivanje ovog smartfona sa posebnim postoljem i slušalicom nalik na fiksne telefone, a tvorci ove sprave tvrde da se performanse "ajfona" na taj način unapređuju.

Novi uređaj čine klasični spiralni kabl i slušaalica, ali i retro aluminijumsko postolje na kojem "ajfon" može da se postavi uspavno ili vodoravno, što omogućava normalno korišćenje displeja.

"Dok vam je slušalica u jednoj ruci, drugom rukom možete da koristite aplikacije za 'ajfon' kao što su kalendar, internet i i-mejl", kaže predstavnik firme "Hamaher Šlemer", koja proizvodi "fiksni ajfon".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik