Stigli Firefox 7 i Windows Phone 7

Bez autora
Oct 04 2011

Mozzilla je lansirala novu verziju svog navigatora Firefox 7, a Microsoft verziju 7.5 svog operativnog sistema za mobilne telefone Windows Phone 7 - Mango. Firefox 7 optimizuje korišćenje memorije i trebalo bi da obezbedi brže surfovanje Internetom."Sedmica" je stigla samo šest nedelja nakon objavljivanja Firefoxa 6, zbog čega mnogi smatraju da je sada reč samo o promenama "kozmetičke" prirode, ali ima nekoliko značajnih novina među kojima je i znatno brže pokretanje samog programa, kao i učitavanje stranica.

Stigli Firefox 7 i Windows Phone 7Mozzilla je lansirala novu verziju svog navigatora Firefox 7, a Microsoft verziju 7.5 svog operativnog sistema za mobilne telefone Windows Phone 7 - Mango.

Firefox 7 optimizuje korišćenje memorije i trebalo bi da obezbedi brže surfovanje Internetom.

"Sedmica" je stigla samo šest nedelja nakon objavljivanja Firefoxa 6, zbog čega mnogi smatraju da je sada reč samo o promenama "kozmetičke" prirode, ali u Mozzilli kažu da ima nekoliko značajnih novina mežu kojima je i znatno brže pokretanje samog programa, kao i učitavanje stranica.

Da li je tako proverite sami.

A koje novine je Microsoft uveo u u verziju 7.5 svog operativnog sistema za mobilne telefone Windows Phone - Mango?

Iz kompanije kažu da korisnike očekuje više od 500 noviteta!

Pored ranije integrisanih Facebooka i Windows Liva, novi Mango ima i LinkedIn i Twitter. Takođe, dok listate kontakte možete da pogledate i njihove statuse na društvenim mrežama.

Dizajn je moderniji, a to omogućava bolji uvid u aplikacije kojih ima 30.000. Jedna od značajnijih novina je i
opcija App Multitasking koja omogućava korišćenje više aplikacija istovremeno. Takođe, tu su i Visual Voicemail i Internet Sharing.

Preuzimanje Manga će biti besplatno za sve korisnike pametniih telefona pod operativnim sistemom Windows Phone 7.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik