Stiže LG Optimus sa dva jezgra

Bez autora
Sep 08 2010

Serijal mobilnih telefona LG Optimus trebalo bi da u četvrtom kvartalu ove godine dobije novi model, a najveći novitet navodno će biti dvojezgreni procesor. Ovo je rezultat saradnje između LG i NVIDI, koji u LG Optimus donose procesor Tegra 2 (AP20).Prema najavama, svako jezgro novog procesora trebalo bi da ima radni takt 1 GHz, što bi omogućilo dvostruko brži rad samog uređaja u svim njegovim segmentima. Što se pak igranja na uređaju tiče, spomenuta procesorska jedinica trebalo bi da donese čak oko pet puta bolje performanse...

Stiže LG Optimus sa dva jezgraSerijal mobilnih telefona LG Optimus trebalo bi da u četvrtom kvartalu ove godine dobije novi model, a najveći novitet navodno će biti dvojezgreni procesor.

Ovo je, prema rečima bliskih saradnika ove kompanije, rezultat saradnje između LG i NVIDI, koji u LG Optimus donose procesor Tegra 2 (AP20).

Prema najavama, svako jezgro novog procesora trebalo bi da ima radni takt 1 GHz, što bi omogućilo dvostruko brži rad samog uređaja u svim njegovim segmentima. Što se pak igranja na uređaju tiče, spomenuta procesorska jedinica trebalo bi da donese čak oko pet puta bolje performanse.
Najavljeni uređaj trebalo bi da pokreće Android.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik