Surfovanje po Internetu u madridskim busevima

Bez autora
Sep 23 2010

Vlasti Madrida dale su "zeleno svetlo" projektu uvođenja besplatnog WiFi Interneta u svim gradskim autobusima. Besplatni WiFi Internet biće odmah dostupan u oko 60 odsto od dve hiljade autobusa, koliko ima madridski javni vozni park.Za sada putnici neće moći da surfuju po Internetu samo u najstarijim vozilima, ofarbanim u crveno, koje grad planira uskoro da povuče iz saobraćaja i zameni novim. Gradski oci se nadaju da će najkasnije do aprila 2011. godine besplatni WiFi Internet biti dostupan u svim madridskim autobusima, a to je nešto više od 2.000.

Surfovanje po Internetu u madridskim busevimaVlasti Madrida dale su "zeleno svetlo" projektu uvođenja besplatnog WiFi Interneta u svim gradskim autobusima.

Besplatni WiFi Internet biće odmah dostupan u oko 60 odsto od dve hiljade autobusa, koliko ima madridski javni vozni park, piše španski list "Pais".

Za sada putnici neće moći da surfuju po Internetu samo u najstarijim vozilima, ofarbanim u crveno, koje grad planira uskoro da povuče iz saobraćaja i zameni novim.

Gradski oci se nadaju da će najkasnije do aprila 2011. godine besplatni WiFi Internet biti dostupan u svim madridskim autobusima, a to je nešto više od 2.000.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik