Tri kompanije predstavljaju "Gugl TV"

Bez autora
Jan 08 2012

LG, Sony i Vizio će na predstojećem sajmu CES u Las Vegasu predstaviti svoje verzije "Gugl TV-a" (Google). Pored ove tri kompanije očekuje se da i Samsung predstavi svoj model do kraja godine. Najppoznatiji internet pretraživač se nada da će u uspeti da prenese svoj uspeh sa mobilnim telefonima i na televizore."Gugl TV" korisnicima korisnicima omogućava pristup video sadržajima na internetu kao i surfovanje, ali i raznim aplikacijama poput igara. Tih aplikacija, posebno za "Gugl TV" ima više od 150, a nedavno je ova kompanija sklopila ugovor i sa firmama "MediaTek" i "Marvell" oko izrade nove generacije čipova baziranih na ARM arhitekturi.

Tri kompanije predstavljaju "Gugl TV"LG, Sony i Vizio će na predstojećem sajmu CES u Las Vegasu predstaviti svoje verzije "Gugl TV-a" (Google).

Pored ove tri kompanije očekuje se da i Samsung predstavi svoj model do kraja godine. Najppoznatiji internet pretraživač se nada da će u uspeti da prenese svoj uspeh sa mobilnim telefonima i na televizore.

"Gugl TV" korisnicima korisnicima omogućava pristup video sadržajima na internetu kao i surfovanje, ali i raznim aplikacijama poput igara. Tih aplikacija, posebno za "Gugl TV" ima više od 150, a nedavno je ova kompanija sklopila ugovor i sa firmama "MediaTek" i "Marvell" oko izrade nove generacije čipova baziranih na ARM arhitekturi.

Nakon što u 2011. globalno TV tržište nije zabeležilo rast, predviđa se da će ove godine tržište rasti samo dva odsto, a "Gugl" želi da uzme barem mali deo kolača.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik