Za 48 sati - milion korisnika društvene mreže Ping

Bez autora
Sep 21 2010

Kompanija Epl je saopštila da se više od milion korisnika prijavilo za društvenu mrežu "Ping", za samo 48 sati od njenog pokretanja. Ta muzičko-društvena mreža je namenjena korisnicima Eplovog muzičkog softvera "iTunes", čiju je novu verziju - "iTunes 10" Epl razvio i predstavio.U Eplu su naveli da se trećina korisnika koji su preuzeli "iTunes 10" istovremeno registrovala za korišćenje mreže "Ping". Jedna od najzanimljivijih opcija koje stoje na raspolaganju korisnicima "Pinga" je mogućnost da prate koju muziku u prodavnici "iTunes" slušaju ili kupuju njihovi prijatelji.

Za 48 sati - milion korisnika društvene mreže PingKompanija Epl je saopštila da se više od milion korisnika prijavilo za društvenu mrežu "Ping", za samo 48 sati od njenog pokretanja.

Ta muzičko-društvena mreža je namenjena korisnicima Eplovog muzičkog softvera "iTunes", čiju je novu verziju - "iTunes 10" Epl razvio i predstavio.

U Eplu su naveli da se trećina korisnika koji su preuzeli "iTunes 10" istovremeno registrovala za korišćenje mreže "Ping".

Jedna od najzanimljivijih opcija koje stoje na raspolaganju korisnicima "Pinga" je mogućnost da prate koju muziku u prodavnici "iTunes" slušaju ili kupuju njihovi prijatelji. Oni takođe mogu da sa prijateljima razmenjuju utiske i preporuke o muzičkim numerama koje su slušali ili kupili.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik