Znate li šta je Google "+1"?

Bez autora
Apr 01 2011

Google testira opciju "lajkovanja" rezultata pretrage. Korisnici pretraživača Google sa teritorije Amerike imaće mogućnost da "lajkuju" rezultate pretrage, odnosno da izaberu opciju "+1", tako da će njihovi onlajn prijatelji moći da vide koje su rezultate smatrali korisnim.Google je korisnicima stavio na raspolaganje novu opciju "+1", koja će se pojavljivati uz rezultate pretraživanja i reklame. Ukoliko korisnik klikne na "+1", njegovi onlajn prijatelji će moći da vide koje su rezultate pretrage smatrali korisnim.

Znate li šta je Google "+1"?Google testira opciju "lajkovanja" rezultata pretrage.

Korisnici pretraživača Google sa teritorije Amerike imaće mogućnost da "lajkuju" rezultate pretrage, odnosno da izaberu opciju "+1", tako da će njihovi onlajn prijatelji moći da vide koje su rezultate smatrali korisnim.

Google je korisnicima stavio na raspolaganje novu opciju "+1", koja će se pojavljivati uz rezultate pretraživanja i reklame. Ukoliko korisnik klikne na "+1", njegovi onlajn prijatelji će moći da vide koje su rezultate pretrage smatrali korisnim.

Ipak, iako će "+1" opcija kompaniji Google pružiti brojne podatke o kvalitetu različitih sajtova i rezultata pretraživanja, ta saznanja navodno neće uticati na same rezultate pretraga. Ipak, korišćenje tih informacija u budućnosti nije isključeno, prenosi "Telegraf".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik