Krajina osiguranje stalo na noge

Bez autora
Jun 12 2017

Nakon brojnih protesta radnika i problema u poslovanju u posljednje dvije godine, banjalučko preduzeće Krajina osiguranje stalo je na noge. Nova uprava zajedno sa 80 zaposlenih oživjela je ovo banjalučko osiguravajuće društvo.Svaki dan broj klijenata se povećava, a vraćanjem povjerenja bilježi se i finansijski plus. Elmedin Đuzel, direktor Krajina osiguranja, kaže da izmiruju svoje obaveze, isplaćuju plate radnicima, obaveze prema klijentima i dobavljačima i sve ostale ugovorene odnose. Popunjene su tehničke rezerve i obezbijeđena sredstva za zaštitni fond. U posljednja dva mjeseca rasla je i premija osiguranja.

Krajina osiguranje stalo na nogeNakon brojnih protesta radnika i problema u poslovanju u posljednje dvije godine, banjalučko preduzeće Krajina osiguranje stalo je na noge.

Nova uprava zajedno sa 80 zaposlenih oživjela je ovo banjalučko osiguravajuće društvo.Svaki dan broj klijenata se povećava, a vraćanjem povjerenja bilježi se i finansijski plus, izvještava RTRS.

Elmedin Đuzel, direktor Krajina osiguranja, kaže da izmiruju svoje obaveze, isplaćuju plate radnicima, obaveze prema klijentima i dobavljačima i sve ostale ugovorene odnose.

Popunjene su tehničke rezerve i obezbijeđena sredstva za zaštitni fond. U posljednja dva mjeseca rasla je i premija osiguranja.I preduzeće koje posluje u okviru ovog osiguravajućeg društva za tehnički pregled vozila Krajina kros ne zaostaje u finansijskom pogledu.Јovan Karanović, direktor, ističe da svaki dan imaju sve više vozila.

Јedan od glavnih planova Krajina osiguranja ove godine je proširiti prodajnu mrežu u Republici Srpskoj, ali i otvoriti filijalu u Federaciji BiH.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik