Dva domaća restorana uvrštena u prestižni Gault&Millau gastronomski vodič

Bez autora
Oct 22 2017

Restoran Spinnaker u hotelu Valamar Riviera i restoran Miramare u sklopu Valamar Isabella Island Resorta uvršteni su u prestižni Gault&Millau gastronomski vodič, objavili su iz hotelijera. Gault&Millau jedan je od tri najutjecajnija međunarodna gastronomska vodiča, kažu iz Valamara, a prisutan je u više od 20 zemalja svijeta. Njihovo 39. austrijsko izdanje koje uključuje dva restorana Valamar Riviere predstavljeno je ovih dana. Ovaj je vodič prepoznatljiv po kuharskim kapicama koje dodjeljuje restoranima. Iz Valamar Riviere ističu kako im je iznimna čast biti dijelom ove elitne europske gastronomske ponude. Hrvatsko izdanje prestižnog vodiča izlazi u proljeće 2018.

Dva domaća restorana uvrštena u prestižni Gault&Millau gastronomski vodič Restoran Spinnaker u hotelu Valamar Riviera i restoran Miramare u sklopu Valamar Isabella Island Resorta uvršteni su u prestižni Gault&Millau gastronomski vodič, objavili su danas iz hotelijera.   Gault&Millau jedan je od tri najutjecajnija međunarodna gastronomska vodiča, kažu iz Valamara, a prisutan je u više od 20 zemalja svijeta. Njihovo 39. austrijsko izdanje koje uključuje dva restorana Valamar Riviere predstavljeno je ovih dana. Ovaj je vodič prepoznatljiv po kuharskim kapicama koje dodjeljuje restoranima. Iz Valamar Riviere ističu kako im je iznimna čast biti dijelom ove elitne europske gastronomske ponude.   „Hrvatsko izdanje prestižnog vodiča izlazi u proljeće 2018. Cilj je izravno pratiti razvoj hrvatske gastronomske scene, pa će se tako svake godine ocjenjivati restorani, vina i gastronomski proizvodi. Na ovaj će se način hrvatska gastronomska ponuda puno lakše predstaviti domaćoj i stranoj javnosti, što će dodatno ojačati promociju Hrvatske kao vrhunske wine&gourmet destinacije“, ustvrdili su iz Valamara.Restoran Spinnaker u hotelu Valamar Riviera i restoran Miramare u sklopu Valamar Isabella Island Resorta uvršteni su u prestižni Gault&Millau gastronomski vodič, objavili su danas iz hotelijera.

Gault&Millau jedan je od tri najutjecajnija međunarodna gastronomska vodiča, kažu iz Valamara, a prisutan je u više od 20 zemalja svijeta. Njihovo 39. austrijsko izdanje koje uključuje dva restorana Valamar Riviere predstavljeno je ovih dana.

Ovaj je vodič prepoznatljiv po kuharskim kapicama koje dodjeljuje restoranima. Iz Valamar Riviere ističu kako im je iznimna čast biti dijelom ove elitne europske gastronomske ponude.

„Hrvatsko izdanje prestižnog vodiča izlazi u proljeće 2018. Cilj je izravno pratiti razvoj hrvatske gastronomske scene, pa će se tako svake godine ocjenjivati restorani, vina i gastronomski proizvodi. Na ovaj će se način hrvatska gastronomska ponuda puno lakše predstaviti domaćoj i stranoj javnosti, što će dodatno ojačati promociju Hrvatske kao vrhunske wine&gourmet destinacije“, ustvrdili su iz Valamara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik