Mađarska OTP banka postala stoprocentni vlasnik Vojvođanske banke

Bez autora
Dec 06 2017

Mađarska OTP banka je okončala finansijsku transakciju kojom je 100 odsto kapitala Vojvođanske banke prešlo u vlasništvo OTP banke Srbija, saopšteno je danas iz te banke.OTP banka Srbija je početkom avgusta ove godine potpisala ugovor sa Nacionalnom bankom Grčke, vredan 125 miliona evra, o kupovini 100-procentnog vlasništva nad Vojvođanskom bankom. Kao rezultat preuzimanja, tržišni udeo OTP banke Srbija će se povećati na 5,7 procenata, saopšteno je tada iz te bankarske kuće.

Mađarka OTP banka postala stoprocentni vlasnik Vojvođanske bankeMađarska OTP banka je okončala finansijsku transakciju kojom je 100 odsto kapitala Vojvođanske banke prešlo u vlasništvo OTP banke Srbija, saopšteno je danas iz te banke.

OTP banka Srbija je početkom avgusta ove godine potpisala ugovor sa Nacionalnom bankom Grčke, vredan 125 miliona evra, o kupovini 100-procentnog vlasništva nad Vojvođanskom bankom.

Kao rezultat preuzimanja, tržišni udeo OTP banke Srbija će se povećati na 5,7 procenata, saopšteno je tada iz te bankarske kuće.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik