Odložena avio linija za Ženevu

Bez autora
Jan 21 2018

Kompanija Er Srbija odlučila je da relocira kapacitete, koji su prvobitno bili planirani za letove do Ženeve, na čarter saobraćaj. Odluka je doneta imajući u vidu povećano interesovanje na tržištu u prethodnom periodu za taj vid saobraćaja..Kako je prethodna godina bila rekordna kada je reč o čarter letovima, kompanija se opredelila da svoje kapacitete pojača letelicom koja je bila predviđena za prevoz putnika i robe do Ženeve. Prilikom odlučivanja o odlaganju početka letenja ka Ženevi, predviđenog za 25. mart, kompanija se rukovodila činjenicom da već leti ka Cirihu i da čarter saobraćaj sa ekonomskog aspekta predstavlja manje rizičnu investiciju i efikasnije upošljavanje kapaciteta kojim raspolaže.

Odložena avio linija za ŽenevuKompanija Er Srbija odlučila je da relocira kapacitete, koji su prvobitno bili planirani za letove do Ženeve, na čarter saobraćaj.

Odluka je doneta imajući u vidu povećano  interesovanje na tržištu u prethodnom periodu za taj vid saobraćaja. Kako je prethodna godina bila rekordna kada je reč o čarter letovima, kompanija se opredelila da svoje kapacitete pojača letelicom koja je bila predviđena za prevoz putnika i robe do Ženeve, navodi se u saopštenju kompanije.
 
Prilikom odlučivanja o odlaganju početka letenja ka Ženevi, predviđenog za 25. mart, kompanija se rukovodila činjenicom da već leti ka Cirihu i da čarter saobraćaj sa ekonomskog aspekta predstavlja manje rizičnu investiciju i efikasnije upošljavanje kapaciteta kojim raspolaže.

Početak letova ka Ženevi, koja će biti druga destinacija Er Srbije u Švajcarskoj se odlaže do daljnjeg, a kompanija će u narednom periodu obavestiti javnost o datumu početka leta, zaključuje se u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik