Na sajmu u Diseldorfu šest vinarija iz BiH

Bez autora
Mar 21 2018

Na sajmu vina i žestokih pića "Prowein", koji se održava u njemačkom gradu Dizeldorfu, ove godine biće predstavljeno šest vinarija iz BiH, saopšteno je iz Spoljnotrgovinske komore BiH. Svoje proizvode izlažu trebinjski "Podrumi manastira Tvrdoš", "Komrad", "Podrumi Vukoje 1982" i "Vinogradi Nuić", te mostarski "Hepok" i "Podrumi Andrija" iz Čitluka. Ovaj sajam spada u najveće sajmove ovog tipa u svijetu, a namijenjen je isključivo biznismenima u spomenutom sektoru, te ga godišnje posjeti više od 58.500 predstavnika trgovačkih kompanija iz više od 130 zemalja svijeta.

Na sajmu u Diseldorfu šest vinarija iz BiHNa sajmu vina i žestokih pića "Prowein", koji se održava u njemačkom gradu Dizeldorfu, ove godine biće predstavljeno šest vinarija iz BiH, saopšteno je iz Spoljnotrgovinske komore BiH.

Svoje proizvode izlažu trebinjski "Podrumi manastira Tvrdoš", "Komrad", "Podrumi Vukoje 1982" i "Vinogradi Nuić", te mostarski "Hepok" i "Podrumi Andrija" iz Čitluka.

Ovaj sajam spada u najveće sajmove ovog tipa u svijetu, a namijenjen je isključivo biznismenima u spomenutom sektoru, te ga godišnje posjeti više od 58.500 predstavnika trgovačkih kompanija iz više od 130 zemalja svijeta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik