Poslovni forum menadžera: Edukacija najznačajniji kapital

Bez autora
Mar 28 2018

Najznačajnija stvar koju kompanije, organizacije i svakako lokalne samouprave mogu i treba da urade je rad na edukaciji ljudi, bez obzira na to da li su to zaposleni, potrošači ili korisnici usluga. Treba da budemo svjesni toga koliko su brze i temperamentne promjene, a edukacija i dalji razvoj pojedinaca su najznačajniji kapital koji imamo. Ovo su neke od poruka četvrtog Poslovnog foruma menadžera "Bijeljina 2018", koji je okupio više od 400 učesnika iz privatnog i javnog sektora u etno-selu Stanišići. Poslovni forum menadžera organizovao je Centar za edukaciju "Pro Educa", pod pokroviteljstvom grada Bijeljine s ciljem pružanja direktne podrške upravljačkom kadru kroz edukaciju, prezentaciju i promociju novih trendova i kretanja, te uvezivanje najsposobnijih menadžera i rukovodilaca iz RS, BiH i regiona.

Poslovni forum menadžera: Edukacija najznačajniji kapitalNajznačajnija stvar koju kompanije, organizacije i svakako lokalne samouprave mogu i treba da urade je rad na edukaciji ljudi, bez obzira na to da li su to zaposleni, potrošači ili korisnici usluga. Treba da budemo svjesni toga koliko su brze i temperamentne promjene, a edukacija i dalji razvoj pojedinaca su najznačajniji kapital koji imamo.

Ovo su neke od poruka četvrtog Poslovnog foruma menadžera "Bijeljina 2018", koji je okupio više od 400 učesnika iz privatnog i javnog sektora u etno-selu Stanišići, kod Bijeljine.

Poslovni forum menadžera organizovao je Centar za edukaciju "Pro Educa", pod pokroviteljstvom grada Bijeljine s ciljem pružanja direktne podrške upravljačkom kadru kroz edukaciju, prezentaciju i promociju novih trendova i kretanja, te uvezivanje najsposobnijih menadžera i rukovodilaca iz RS, BiH i regiona.

"Privrednici su žila kucavica ovog grada i nadam se da smo im se znanjima i iskustvima koje će danas i sutra čuti makar malo odužili za posvećen rad na unapređenju poslovanja, samim tim i unapređenju privrede grada Bijeljine. Naša ideja vodilja, ali i želja, jeste da Bijeljina bude domaćin ovakvih okupljanja što češće i da na taj način Bijeljinu stavimo na mapu događaja koji imaju za cilj podršku i razvoj privrede na najbolji mogući način - edukacijom i uvezivanjem upravljačkog kadra", izjavio je Predrag Jović, predsjednik Organizacionog odbora Poslovnog foruma menadžera.

Dvodnevni program foruma čini ukupno devet predavanja, tri panel diskusije i razgovor "jedan na jedan". Forum, koji se ove godine organizuje po četvrti put, u Bijeljinu je doveo cijenjene domaće i regionalne stručnjake iz oblasti korporativnog upravljanja, menadžmenta, komunikacija, lobiranja, inovacija i ekonomije, ali i uspješne menadžere iz javnog i privatnog sektora BiH i regiona, te predstavnike medija.

"Načelnici i gradonačelnici treba da idu u korak s vremenom kada je u pitanju upravljanje ljudima i resursima, a vjerujem da će danas i sutra svi koji su danas tu na forumu biti u prilici da čuju i usvoje znanja i iskustva nekih od najeminentnijih stručnjaka. Domaćin smo i pokrovitelj Poslovnog foruma menadžera, događaja koji već ima tradiciju, i želimo da poboljšamo našu organizacionu strukturu, a sve za dobrobit građana i privrede Bijeljine. Ovo je važan događaj za nas, za cjelokupnu privredu Bijeljine i preduzetnike koji ovdje posluju", izjavio je Mićo Mićić, gradonačelnik Bijeljine.

Generalni sponzor četvrtog Poslovnog foruma menadžera je kompanija "Standard Group" iz Bijeljine, a vlasnik Miloš Stevanović izrazio je zadovoljstvo prilikom da podrži forum.

"Ovo je promocija ne samo našeg grada, nego i cjelokupne privrede RS. Privreda je nešto što nas spaja i želimo da pokažemo da se ovdje može ostati i može raditi, te da mladi ljudi ovdje ipak imaju perspektivu", kazao je on.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik