Dodeljeni stanovi pripadnicima sistema odbrane

Bez autora
Apr 22 2018

Ministar odbrane u Vladi Republike Srbije Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković uručili suu Velikoj ratnoj sali Starog generalštaba, ključeve 19 stanova pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.Dodenjeni stanovi su u Beogradu, Zrenjaninu, Bačkoj Topoli, Pančevu i Kruševcu. Vulin je tom prilikom istakao da je od 2017. godine do danas Vojska Srbije svojim pripadnicima dodelila 234 stana.

Dodeljeni stanovi pripadnicima sistema odbraneMinistar odbrane u Vladi Republike Srbije Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković uručili su danas u Velikoj ratnoj sali Starog generalštaba, ključeve 19 stanova pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.

Dodenjeni stanovi su u Beogradu, Zrenjaninu, Bačkoj Topoli, Pančevu i Kruševcu.

Vulin je tom prilikom istakao da je od 2017. godine do danas Vojska Srbije svojim pripadnicima dodelila 234 stana.

Mimo toga, Fond SOVO je rešio stambeno pitanje za još 150 naših vojnih penzionera, a više od 400 naših pripadnika je kroz program povoljnog kreditiranja rešilo svoj životni problem, istakao je ministar, poručivši da će Vojska Srbije nastaviti da vodi računa o stambenim potrebama svojih pripadnika.

Samo uz poboljšanje kvaliteta života i rada pripadnika Vojske Srbije, možemo da se nadamo da ćemo imati mnogo više zainteresovanih da svoj život provedu u vojsci, istakao je ministar odbrane.

On je napomenuo da je potrebno rešiti stambeno pitanje i pitanje posla i za porodice pripadnika sistema odbrane, naglasivši u tom smislu da je potrebno obezbediti i najbolju zdravstvenu zaštitu, nove i moderne sisteme naoružanja, a patriotizam i ljubav prema domovini se u Vojsci Srbije nikada i nisu dovodili u pitanje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik