Nagrada britanskog magazina – beogradski aerodrom lider u putničkom saobraćaju

Bez autora
Jun 17 2018

Nakon velikog domaćeg priznanja „Najbolje iz Srbije 2017“ u kategoriji Najbolji korporativni brend među velikim uslužnim preduzećima, Aerodrom Nikola Tesla Beograd osvojio je još jedno međunarodno priznanje.Aerodrom Nikola Tesla Beograd dobitnik je nagrade za lidera u putničkom vazdušnom saobraćaju u Jugoistočnoj Evropi, koju u okviru programa Global Excellence 2018 dodeljuje britanski poslovni magazin Worldwide Business Review. Nagrade se u različitim oblastima dodeljuju kompanijama celoga sveta za izvanredne rezultate i koje inovativnošću u poslovanju predstavljaju lidere u svojim oblastima.

Nagrada britanskog magazina – beogradski aerodrom lider u putničkom saobraćajuNakon velikog domaćeg priznanja „Najbolje iz Srbije 2017“ u kategoriji Najbolji korporativni brend među velikim uslužnim preduzećima, Aerodrom Nikola Tesla Beograd osvojio je još jedno međunarodno priznanje.

Aerodrom Nikola Tesla Beograd dobitnik je nagrade za lidera u putničkom vazdušnom saobraćaju u Jugoistočnoj Evropi, koju u okviru programa Global Excellence 2018 dodeljuje britanski poslovni magazin Worldwide Business Review.

Nagrade se u različitim oblastima dodeljuju kompanijama celoga sveta za izvanredne rezultate i koje inovativnošću u poslovanju predstavljaju lidere u svojim oblastima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik