Do kraja 2018. otvaranje još sedam Lidl prodavnica

Bez autora
Oct 15 2018

Lidl nastavlja širenje mreže prodavnica u Srbiji i do kraja godine planira otvaranje sedam novih, saopšteno je iz tog trgovinskog lanca. Nakon što je prošlog četvrtka uspešno otvorio prvih 16 prodavnica u Srbiji, Lidl je saopštio da će otvoriti još sedam prodavnica i to u Beogradu kod Ade, Vršcu, Inđiji, Jagodini, Kikindi, Kruševcu i Pančevu. To je saopštio generalni direktor kompanije Lidl Srbija, Tomislav Šapina, koji se zahvalio potrošačima na strpljenju i zaposlenima na zalaganju. Prvi dani rada Lidla u Srbiji prošli su u znaku dugoočekivanog susreta. Lično sam posetio veliki broj prodavnica i bio zatečen pozitivnom energijom koja se mogla osetiti. Potrošačima prvenstveno hvala što su nam ukazali poverenje i nadamo se da će nastaviti da kupuju kod nas. Nakon „slavljeničkih“ cena povodom otvaranja, nastavićemo da činimo kvalitet dostupnim, istakao je Šapina.

Do kraja 2018. otvaranje još sedam Lidl prodavnicaLidl nastavlja širenje mreže prodavnica u Srbiji i do kraja godine planira otvaranje sedam novih, saopšteno je iz tog trgovinskog lanca.

Nakon što je prošlog četvrtka uspešno otvorio prvih 16 prodavnica u Srbiji, Lidl je saopštio da će otvoriti još sedam prodavnica i to u Beogradu kod Ade, Vršcu, Inđiji, Jagodini, Kikindi, Kruševcu i Pančevu. To je  saopštio generalni direktor kompanije Lidl Srbija, Tomislav Šapina, koji se zahvalio potrošačima na strpljenju i zaposlenima na zalaganju.

– Prvi dani rada Lidla u Srbiji prošli su u znaku dugoočekivanog susreta. Lično sam posetio veliki broj prodavnica i bio zatečen pozitivnom energijom koja se mogla osetiti. Potrošačima prvenstveno hvala što su nam ukazali poverenje i nadamo se da će nastaviti da kupuju kod nas. Nakon „slavljeničkih“ cena povodom otvaranja, nastavićemo da činimo kvalitet dostupnim, istakao je Šapina.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik