Radnicima Mlinara 400 kuna veće plaće

Bez autora
Nov 14 2018

Nakon najave Vlade da će od 1. prosinca povećati granicu neoporezivih primitaka za prigodne nagrade s 2500 na 7500 kuna, poput božićnica, regresa, uskrsnica, godišnjeg obroka ili 13. plaće, to će prvi osjetiti radnici Mlinara. Ova je pekarska tvrtka prva javno najavila da će zaposlenicima iduće godine svaki mjesec isplaćivati dodatnih 400 kuna uz plaću, a preostali neoporezivi iznos do 7500 kuna rasporediti na božićnicu i uskrsnicu. Iz Uprave Mlinara poručuju da apsolutno podržavaju novu mogućnost nagrađivanja zaposlenika i ocjenjuju da Vladina odluka gradi zdrav temelj za rast zadovoljstva u kompanijama. Napominju da su ove godine na rast plaća 1900 zaposlenih utrošili oko 15 milijuna kuna, a ove godine će za uskrsnicu i božićnicu radnicima isplatiti po 2800 kuna.

Radnicima Mlinara 400 kuna veće plaćeNakon najave Vlade da će od 1. prosinca povećati granicu neoporezivih primitaka za prigodne nagrade s 2500 na 7500 kuna, poput božićnica, regresa, uskrsnica, godišnjeg obroka ili 13. plaće, to će prvi osjetiti radnici Mlinara.

Ova je pekarska tvrtka prva javno najavila da će zaposlenicima iduće godine svaki mjesec isplaćivati dodatnih 400 kuna uz plaću, a preostali neoporezivi iznos do 7500 kuna rasporediti na božićnicu i uskrsnicu.

Iz Uprave Mlinara poručuju da apsolutno podržavaju novu mogućnost nagrađivanja zaposlenika i ocjenjuju da Vladina odluka “gradi zdrav temelj za rast zadovoljstva u kompanijama”.

Napominju da su ove godine na rast plaća 1900 zaposlenih utrošili oko 15 milijuna kuna, a ove godine će za uskrsnicu i božićnicu radnicima isplatiti po 2800 kuna, prenosi Hina.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik