Još četiri Lidl prodavnice biće otvorene 22. novembra

Bez autora
Nov 15 2018

Nove Lidl prodavnice u Vršcu, Kikindi, Inđiji i Jagodini počeće sa radom istovremeno, 22. novembra, u osam časova ujutru, navodi se u saopštenju .Nakon ovog otvaranja, mreža Lidl prodavnica u Srbiji, kako se dodaje, porašće na 23, a od sledeće godine očekuje se dalje širenje. Naš cilj je da ljudima širom Srbije ponudimo jednostavnu, bolju i povoljniju kupovinu, a ove četiri nove prodavnice doprinose da dođemo do potrošača u novim gradovima. Naišli smo na neverovatno interesovanje i dobili puno pozitivnih komentara, poput onih koji se odnose na svežinu peciva u našoj pekari, brz prolaz kroz kase ili prostran parking. Veliko interesovanje za Lidl brendove ukazuje da su domaći potrošači već upoznati sa našim asortimanom kroz kupovinu u Lidlu u drugim zemljama, ili da nam jednostavno veruju, zbog čega smo posebno ponosni, rekla je rukovodilac korporativnih komunikacija kompanije Lidl Srbija, Martina Petrović, navodi se u saopštenju.

Još četiri Lidl prodavnice biće otvorene 22. novembraNove Lidl prodavnice u Vršcu, Kikindi, Inđiji i Jagodini počeće sa radom istovremeno, 22. novembra, u osam časova ujutru, navodi se u saopštenju.

Nakon ovog otvaranja, mreža Lidl prodavnica u Srbiji, kako se dodaje, porašće na 23, a od sledeće godine očekuje se dalje širenje.

„Naš cilj je da ljudima širom Srbije ponudimo jednostavnu, bolju i povoljniju kupovinu, a ove četiri nove prodavnice doprinose da dođemo do potrošača u novim gradovima. Naišli smo na neverovatno interesovanje i dobili puno pozitivnih komentara, poput onih koji se odnose na svežinu peciva u našoj pekari, brz prolaz kroz kase ili prostran parking. Veliko interesovanje za Lidl brendove ukazuje da su domaći potrošači već upoznati sa našim asortimanom kroz kupovinu u Lidlu u drugim zemljama, ili da nam jednostavno veruju, zbog čega smo posebno ponosni“, rekla je rukovodilac korporativnih komunikacija kompanije Lidl Srbija, Martina Petrović, navodi se u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik