"Hydra Mne" će proizvoditi energiju sa Bukovice

Bez autora
Dec 03 2018

Regulatorna agencija za energetiku utvrdila je privremeni status povlašćenog proizvođača električne energije za kompaniju "Hydra Mne" za male hidroelektrane Bukovica 1 i 2, koje se nalaze na teritoriji Opštine Šavnik. Oba rješenja kojima se utvrđuje privremeni status važe do 26. oktobra 2020. godine. RAE je na sjednici Odbora utvrdila i privremeni status povlašćenog proizvođača električne energije za kompaniju "Plava Hydro Power" iz Ulcinja, za mHE Đurička 2, koja se nalazi na teritoriji Opštine Plav. To rješenje važi do 18. oktobra 2020. godine.

"Hydra Mne" će proizvoditi energiju sa BukoviceRegulatorna agencija za energetiku (RAE) utvrdila je privremeni status povlašćenog proizvođača električne energije za kompaniju "Hydra Mne" za male hidroelektrane (mHE) Bukovica 1 i 2, koje se nalaze na teritoriji Opštine Šavnik.

Oba rješenja kojima se utvrđuje privremeni status važe do 26. oktobra 2020. godine.

RAE je na sjednici Odbora utvrdila i privremeni status povlašćenog proizvođača električne energije za kompaniju "Plava Hydro Power" iz Ulcinja, za mHE Đurička 2, koja se nalazi na teritoriji Opštine Plav.

To rješenje važi do 18. oktobra 2020. godine.

Regulator je usvojio i zahtjev tivatskog preduzeća "Samcommerce plus", za izmjenu Licence za obavljanje djelatnosti transporta naftnih derivata transportnim sredstvima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik