H&M stiže u Banju Luku 21. marta

Bez autora
Feb 21 2019

Hennes & Mauritz AB, švedska internacionalna kompanija za prodaju odjeće, poznata po svojoj modi i kvaliteti po najpovoljnijoj cijeni na održiv način, otvorit će svoju prvu prodavnicu u Bosni i Hercegovini, u Banjoj Luci, 21. marta 2019.Prodavnica će biti smještana u trgovačkom centar Delta Planet, zauzimat će prostor površine 2.500 kvadratnih metara, na dvije etaže, a kako ističu iz ove kompanije dugo očekivana prodavnica pružit će kupcima jedinstveno i uzbudljivo iskustvo kupovine. Sretni smo zbog našeg dolaska u Bosnu i Hercegovinu, a cijeli H&M tim se zaista raduje što će 21. marta dočekati naše kupce u Banjoj Luci, rekla je Claudia Oszwald, H&M direktorica za Austriju, Sloveniju, Hrvatsku, Srbiju, Gruziju i Bosnu i Hercegovinu.

H&M stiže u Banju Luku  21. martaHennes & Mauritz AB (H&M), švedska internacionalna kompanija za prodaju odjeće, poznata po svojoj modi i kvaliteti po najpovoljnijoj cijeni na održiv način, otvorit će svoju prvu prodavnicu u Bosni i Hercegovini, u Banjoj Luci, 21. marta 2019.

Prodavnica će biti smještana u trgovačkom centar Delta Planet, zauzimat će prostor površine 2.500 kvadratnih metara, na dvije etaže, a kako ističu iz ove kompanije dugo očekivana prodavnica pružit će kupcima jedinstveno i uzbudljivo iskustvo kupovine.

- Sretni smo zbog našeg dolaska u Bosnu i Hercegovinu, a cijeli H&M tim se zaista raduje što će 21. marta dočekati naše kupce u Banjoj Luci, rekla je Claudia Oszwald, H&M direktorica za Austriju, Sloveniju, Hrvatsku, Srbiju, Gruziju i Bosnu i Hercegovinu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik