U jednoj od najpopularnijih igrica za razmišljanje na svijetu pojavljuje se spomenik na Tjentištu

Bez autora
Mar 18 2019

U jednoj od najpopularnijih logičkih igara za razmišljanje na svijetu “Dream Jigsaw Puzzles” pojavljuje se monumentalni spomenik na Tjentištu, koji se nalazi u sklopu Nacionalnog parka “Sutjeska”.Igrica je iz Hong Konga, a sadrži galeriju s više od 20.000 HD slika, među kojima je i spomenik na Tjentištu, koji je izgradio akademski vajar Miodrag Živković u spomen na Bitku na Sutjesci. Osim fotografije Tjentišta, mogu se vidjeti i drugi zapanjujući pejzaži, ukusna hrana, more, slatke životinjske zagonetke, božićne teme, umjetnost i drugo.

U jednoj od najpopularnijih igrica za razmišljanje na svijetu pojavljuje se spomenik na TjentištuU jednoj od najpopularnijih logičkih igara za razmišljanje na svijetu “Dream Jigsaw Puzzles” pojavljuje se monumentalni spomenik na Tjentištu, koji se nalazi u sklopu Nacionalnog parka “Sutjeska”.

Igrica je iz Hong Konga, a sadrži galeriju s više od 20.000 HD slika, među kojima je i spomenik na Tjentištu, koji je izgradio akademski vajar Miodrag Živković u spomen na Bitku na Sutjesci.

Osim fotografije Tjentišta, mogu se vidjeti i drugi zapanjujući pejzaži, ukusna hrana, more, slatke životinjske zagonetke, božićne teme, umjetnost i drugo.

Igra je prikladna za sve uzraste, a besplatna aplikacija dostupna je za sve Android uređaje.

Otkrijte šareni svijet slagalica koje se uklapaju u vaš džep.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik