Kosjerić prodaje stanove i placeve na Divčibarima, cena od 450 do 550 evra

Bez autora
Apr 14 2019

Opštinsko veće Kosjerića oglasilo je prodaju osam stanova "u stambenoj zgradi kod Crkve" po početnoj ceni od 450 do 550 evra po metru kvadratnom. Oglašena je prodaja i 12 placeva u turističkom mestu Divčibare gde je početna cena 550 evra po aru. Stanovi čije su površine od 27 do 80 kvadratnih metara se prodaju po modelu "ključ u ruke" a početna cena zavisi od sprata na kome se nalaze, dok je površina placeva na Divčibarama od šest ari do dva hektara. Opština Kosjerić oglasila je i prodaju 18 garaža čija je početna cena 3,3 hiljade evra. Javna licitacija za opštinske nekretnine biće održana 13. maja.

Kosjerić prodaje stanove i placeve na Divčibarima, cena od 450 do 550 evraOpštinsko veće Kosjerića oglasilo je prodaju osam stanova "u stambenoj zgradi kod Crkve" po početnoj ceni od 450 do 550 evra po metru kvadratnom.

Oglašena je prodaja i 12 placeva u turističkom mestu Divčibare gde je početna cena 550 evra po aru.

Stanovi čije su površine od 27 do 80 kvadratnih metara se prodaju po modelu "ključ u ruke" a početna cena zavisi od sprata na kome se nalaze, dok je površina placeva na Divčibarama od šest ari do dva hektara.

Opština Kosjerić oglasila je i prodaju 18 garaža čija je početna cena 3,3 hiljade evra. Javna licitacija za opštinske nekretnine biće održana 13. maja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik