Država prodaje imovinu giganta iz vremena SFRJ

Bez autora
Apr 16 2019

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je zajedničku prodaju više nekretnina i pokretne imovine procenjenih na 443 miliona dinara koje pripadaju firmama Prve petoletke iz Trstenika. Prodaje se imovina stečajnog dužnika "PPT-Hidraulika AD Trstenik" koja obuhvata 12 nekretnina u ovom mestu kao i lokale u Novom Sadu i Zagrebu, dve zgrade u vlasništvu "PPT-Remont i energetike", tri nekretnine "PPT-Ishrane" i zemljište koje je imovina "PPT-Prometa". Zajedno sa opremom tih firmi ukupna vrednost ponuđene imovine procenjena je na 443 miliona dinara a javno otvaranje ponuda zakazano je za 17. maj.

Država prodaje imovinu giganta iz vremena SFRJAgencija za licenciranje stečajnih upravnika (ALSU) oglasila je zajedničku prodaju više nekretnina i pokretne imovine procenjenih na 443 miliona dinara koje pripadaju firmama Prve petoletke iz Trstenika.

Prodaje se imovina stečajnog dužnika "PPT-Hidraulika AD Trstenik" koja obuhvata 12 nekretnina u ovom mestu kao i lokale u Novom Sadu i Zagrebu, dve zgrade u vlasništvu "PPT-Remont i energetike", tri nekretnine "PPT-Ishrane" i zemljište koje je imovina "PPT-Prometa".

Zajedno sa opremom tih firmi ukupna vrednost ponuđene imovine procenjena je na 443 miliona dinara a javno otvaranje ponuda zakazano je za 17. maj.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik