Razmatra se mogućnost povoljnih kredita za vojne invalide

Bez autora
Apr 17 2019

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Republike Srbije Zoran Đorđević razgovarao je sa predstavnicima Udruženja ratnih vojnih invalida i predstavnicima domaćih banaka o mogućnostima odobravanja povoljnijih kredita za vojne invalide i korisnike porodične invalidnine.Ovaj sastanak predstavlja važan pomak u rešavanju stambenog pitanja ove kategorije stanovništva, kojima su stanovi dodeljeni u zakup, a koji bi po povoljnijim uslovima uspeli da otkupe stan, kupe novi ili renoviraju postojeći. Đorđević je tim povodom istakao da država ne sme i neće zaboraviti one koji su se borili za ovu zemlju i trudiće se da im pomogne u okviru postojećih mogućnosti.

Razmatra se mogućnost povoljnih kredita za vojne invalideMinistar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Republike Srbije Zoran Đorđević razgovarao je danas sa predstavnicima Udruženja ratnih vojnih invalida i predstavnicima domaćih banaka o mogućnostima odobravanja povoljnijih kredita za vojne invalide i korisnike porodične invalidnine.

Ovaj sastanak predstavlja važan pomak u rešavanju stambenog pitanja ove kategorije stanovništva, kojima su stanovi dodeljeni u zakup, a koji bi po povoljnijim uslovima uspeli da otkupe stan, kupe novi ili renoviraju postojeći.

Đorđević je tim povodom istakao da država ne sme i neće zaboraviti one koji su se borili za ovu zemlju i trudiće se da im pomogne u okviru postojećih mogućnosti.

Predstavnici Srpske banke, Komercijalne banke i Poštanske štedionice iskazali su veliku spremnost za saradnju u pronalaženju adekvatnog rešenja kada je ova tema u pitanju, navodi se u saopštenju Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik