FlyBosnia uskoro uvodi letove iz Sarajeva za London, Rim i Pariz

Bez autora
Jun 23 2019

Aviokompanija FlyBosnia u narednom periodu namjerava uvesti linije iz Sarajeva prema Londonu, Parizu i Rimu. Nakon širenja flote i uspostavljanja letova za Saudijsku Arabiju i Kuvajt, kompanija najavljuje linije prema evropskim metropolama kao što su glavni gradovi Engleske, Italije i Francuske. Time bi se nakon više od deset godina Sarajevo ponovo aviolinijom povezalo sa Londonom i Parizom. FlyBosnia trenutno ima dva aviona Airbus A319 aviona, ali širenje flote će se nastaviti, najava je iz kompanije. Do 2023. godine je planirano da u hangaru imaju osam aviona. FlyBosnia će obavljati i charter letove sa mostarskog aerodroma do italijanskih gradova sa ciljem prevoza putnika koji posjećuju Međugorje.

FlyBosnia uskoro uvodi letove iz Sarajeva za London, Rim i ParizAviokompanija FlyBosnia u narednom periodu namjerava uvesti linije iz Sarajeva prema Londonu, Parizu i Rimu, potvrđeno je za Klix.ba.

Nakon širenja flote i uspostavljanja letova za Saudijsku Arabiju i Kuvajt, kompanija najavljuje linije prema evropskim metropolama kao što su glavni gradovi Engleske, Italije i Francuske.

Time bi se nakon više od deset godina Sarajevo ponovo aviolinijom povezalo sa Londonom i Parizom.

FlyBosnia trenutno ima dva aviona Airbus A319 aviona, ali širenje flote će se nastaviti, najava je iz kompanije. Do 2023. godine je planirano da u hangaru imaju osam aviona.

FlyBosnia će obavljati i charter letove sa mostarskog aerodroma do italijanskih gradova sa ciljem prevoza putnika koji posjećuju Međugorje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik