Od septembra Kruševac i okolina dobijaju Šoping Park

Bez autora
Jul 23 2019

Od 5. septembra Kruševac se priključuje sve većem broju gradova u Srbiji koji se mogu pohvaliti šoping parkovima. Ovo je prvi Šoping Park u Kruševcu i okolini, a vrednost investicije iznosi oko 12 miliona evra i sa sobom donosi 250 novih radnih mesta. Ukupna izgrađena površina za izdavanje lokala prostire se na 9.000 metara kvadratnih uz mogućnost proširenja planiranog za 2. fazu projekta. Odlična kombinacija internacionalnih i domaćih brendova predstaviće svoju ponudu u 17 lokala od kojih će se pojedini po prvi put predstaviti stanovnicima Kruševca i okoline, navodi se u saopštenju. Maloprodajni park se nalazi u južnom delu grada Kruševca, u ulici Krfska broj 3, na raskrsnici ulica Kneza Miloša i Bruskog puta, regionalnog puta koji vodi do planine Kopaonik i samo 25 km od glavnog državnog autoputa.

Od septembra Kruševac i okolina dobijaju Šoping ParkOd 5. septembra Kruševac se priključuje sve većem broju gradova u Srbiji koji se mogu pohvaliti šoping parkovima.

Ovo je prvi Šoping Park u Kruševcu i okolini, a vrednost investicije iznosi oko 12 miliona evra i sa sobom donosi 250 novih radnih mesta. Ukupna izgrađena površina za izdavanje lokala prostire se na 9.000 metara kvadratnih uz mogućnost proširenja planiranog za 2. fazu projekta.

„Odlična kombinacija internacionalnih i domaćih brendova predstaviće svoju ponudu u 17 lokala od kojih će se pojedini po prvi put predstaviti stanovnicima Kruševca i okoline“, navodi se u saopštenju.

Maloprodajni park se nalazi u južnom delu grada Kruševca, u ulici Krfska broj 3, na raskrsnici ulica Kneza Miloša i Bruskog puta, regionalnog puta koji vodi do planine Kopaonik i samo 25 km od glavnog državnog autoputa. U krugu od 45 minuta udaljenosti, nalazi se preko 300.000 stanovnika, koji će imati priliku da uživaju u kupovini po pristupačnim cenama.

Kruševac Šoping Park odlikuje odlična vidljivost i pristupačnost, do njega se lako može doći automobilom i javnim prevozom, a prostrani parking prostor obezbeđuje približno 300 parking mesta.

U svojoj ponudi okupiće široku lepezu brendova od kojih su neki po  prvi put u Kruševcu, kao što su LC Waikiki, Knjižare Vulkan i CCC, ali i dobro poznati Sport Vision, Planeta Sport, Legend i Lilly koji će zadovoljiti različite kupovne potrebe i postaće omiljeno mesto kupovine stanovnika Kruševca, ali i celog Rasinskog okruga.

Radovi na objektima u sklopu Kruševac Šoping Parka završeni su polovinom jula, a trenutno se radi na uređenju spoljnjih površina. Kao što je poznato Nepi Rockcastle u svom portfoliju u Srbiji ima i Šoping centar Kragujevac Plaza (GLA 22.292m2), ali i Šoping centar Promenada Novi Sad (GLA 49.000 m2), koji je ujedno i najveći šoping centar u Srbiji.

U neposrednoj blizini shopping parka nalazi se maloprodajni lanac, koji će dodatno upotpuniti ponudu prehrambenim proizvodima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik