Država postala jedini vlasnik inđijske Energo-zelene

Republika Srbija postala je potpuni vlasnik firme Energo-zelena DOO iz Inđije, navodi se u registru privrednih društava Agencije za privredne registre. APR je registracionu prijavu kojom se iz vlasništva Energo-zelene briše belgijska firma Zelena, a upisuje Republika Srbija usvojio krajem juna. Pretežna delatnost ove firme u Inđiji je tretman i odlaganje opasnog otpada, a kao zakonski zastupnici - direktori u APR-u vode se belgijski državljani Jos Sluys i Tom Hanson. Energo-zelena osnovana je 2005. godine, a kako je navedeno na internet sajtu ove firme, radi se o savremenom postrojenju za preradu opasnog životinjskog otpada.

Država postala jedini vlasnik inđijske Energo-zeleneRepublika Srbija postala je potpuni vlasnik firme Energo-zelena DOO iz Inđije, navodi se u registru privrednih društava Agencije za privredne registre (APR).

APR je registracionu prijavu kojom se iz vlasništva Energo-zelene briše belgijska firma Zelena, a upisuje Republika Srbija usvojio krajem juna.

Pretežna delatnost ove firme u Inđiji je tretman i odlaganje opasnog otpada, a kao zakonski zastupnici - direktori u APR-u vode se belgijski državljani Jos Sluys i Tom Hanson.

Energo-zelena osnovana je 2005. godine, a kako je navedeno na internet sajtu ove firme, radi se o savremenom postrojenju za preradu opasnog životinjskog otpada.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik