Sjever Hrvatske dobiva novi supermarket vrijedan 7,8 milijuna kuna

Bez autora
Aug 15 2019

Jedan od najvećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj danas je otvorio svoju 112. hrvatsku trgovinu, no prvu u Ludbregu. Novi Sparov supermarket prostire se površinom od gotovo tisuću kvadrata, zaposlena su 23 djelatnika, a uloženo je preko 7,8 milijuna kuna. Nakon Križevaca, otvorenjem supermarketa u Ludbregu nastavljamo sa širenjem Sparove prodajne mreže u ovom djelu Hrvatske, a ova investicija dio je naših planiranih ovogodišnjih ulaganja kojima želimo Sparove trgovine učiniti dostupnijima našim kupcima, kazao je Helmut Fenzl, predsjednik Uprave Spar Hrvatska. Danas će prilikom otvorenja prvih 250 kupaca moći kupiti kruh za samo jednu kunu, a do kraja ovog mjeseca u novom dućanu će biti moguće skupljati duple bodove za program vjernosti Tefal, a do 27. kolovoza duple markice za popuste.

Sjever Hrvatske dobiva novi supermarket vrijedan 7,8 milijuna kunaJedan od najvećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj danas je otvorio svoju 112. hrvatsku trgovinu, no prvu u Ludbregu. Novi Sparov supermarket prostire se površinom od gotovo tisuću kvadrata, zaposlena su 23 djelatnika, a uloženo je preko 7,8 milijuna kuna.

- Nakon Križevaca, otvorenjem supermarketa u Ludbregu nastavljamo sa širenjem Sparove prodajne mreže u ovom djelu Hrvatske, a ova investicija dio je naših planiranih ovogodišnjih ulaganja kojima želimo Sparove trgovine učiniti dostupnijima našim kupcima - kazao je Helmut Fenzl, predsjednik Uprave Spar Hrvatska.

Danas će prilikom otvorenja prvih 250 kupaca moći kupiti kruh za samo jednu kunu, a do kraja ovog mjeseca u novom dućanu će biti moguće skupljati duple bodove za program vjernosti Tefal, a do 27. kolovoza duple markice za popuste.

Uz to, na policama novog supermarketa naći će se i posebna ponuda za hodočasnike poput krunica, katoličkih kalendara za 2020. godinu te magnetića s motivima Hrvatske, dok će se u onoj svakodnevnoj nalaziti proizvoditi lokalnih proizvođača te već uobičajena ponuda za Sparove kupce poput hrvatske junetine Baby Beef, kao i hrvatsko voće i povrće robne marke Vrtovi Hrvatske.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik