Potpisan ugovor za deonicu autoputa Novi Beograd–Surčin

Bez autora
Aug 18 2019

Potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović potpisala je danas sa kineskom kompanijom CCCC komercijalni Ugovor o projektovanju i izvođenju radova na izgradnji deonice Novi Beograd–Surčin kao dela auto-puta E-763. Ugovor je potpisan u prisustvu predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, a pored Mihajlović, potpisali su ga i v.d. direktora JP “Putevi Srbije” Zoran Drobnjak, i direktor ogranka za Srbiju kompanije “China Communications Construction Company Ltd“ Džang Sjaojuen. Deonica, čija je dužina 7,9 kilometara, predstavlja deo auto-puta „Miloš Veliki“ na Koridoru 11 i funkcionalnu vezu sa Gradom Beogradom.

Potpisan ugovor za deonicu autoputa Novi Beograd–SurčinPotpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović potpisala je danas sa kineskom kompanijom CCCC komercijalni Ugovor o projektovanju i izvođenju radova na izgradnji deonice Novi Beograd–Surčin kao dela auto-puta E-763.

Ugovor je potpisan u prisustvu predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, a pored Mihajlović, potpisali su ga i v.d. direktora JP “Putevi Srbije” Zoran Drobnjak, i direktor ogranka za Srbiju kompanije “China Communications Construction Company Ltd“ Džang Sjaojuen.

Deonica, čija je dužina 7,9 kilometara, predstavlja deo auto-puta „Miloš Veliki“ na Koridoru 11 i funkcionalnu vezu sa Gradom Beogradom.

Ugovorena vrednost projekta iznosi 70,5 miliona dolara, a završetak radova planiran je do kraja 2021. godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik