Prosječna cijena prodatih novih stanova 1.606 KM po kvadratu

Bez autora
Aug 20 2019

Prosječna cijena prodatih novih stanova u BiH u drugom kvartalu ove godine iznosi 1.606 KM po metru kvadratnom i manja je za dva odsto u poređenju sa istim periodom prošle godine. Prema podacima Agencije za statistiku BiH, prosječna cijena prodatih novih stanova u drugom kvartalu ove godine veća je za 0,7 odsto u odnosu na prosječu cijenu prodatih novih stanova u prošloj godini. Broj prodatih novih stanova u drugom kvartalu veći je za 30,2 odsto u odnosu na isti period lani, a u odnosu na prosječan broj prodatih novih stanova lani manji je za 6,6 odsto. Površina prodatih novih stanova u drugom kvartalu ove u odnosu na isti period prošle godine veća je za 25,9 odsto, dok je u odnosu na prosječnu površinu prodatih novih stanova lani manja za devet odsto.

Prosječna cijena prodatih novih stanova 1.606 KM po kvadratuProsječna cijena prodatih novih stanova u BiH u drugom kvartalu ove godine iznosi 1.606 KM po metru kvadratnom i manja je za dva odsto u poređenju sa istim periodom prošle godine.

Prema podacima Agencije za statistiku BiH, prosječna cijena prodatih novih stanova u drugom kvartalu ove godine veća je za 0,7 odsto u odnosu na prosječu cijenu prodatih novih stanova u prošloj godini.

Broj prodatih novih stanova u drugom kvartalu veći je za 30,2 odsto u odnosu na isti period lani, a u odnosu na prosječan broj prodatih novih stanova lani manji je za 6,6 odsto.

Površina prodatih novih stanova u drugom kvartalu ove u odnosu na isti period prošle godine veća je za 25,9 odsto, dok je u odnosu na prosječnu površinu prodatih novih stanova lani manja za devet odsto.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik