Firma "Deko" postala većinski vlasnik "Goša montaže"

Bez autora
Dec 01 2019

Građevinska firma "Deko" prešla je prag od 50 odsto vlasništva u akcijama "Goša montaže" i tako postala većinski vlasnik te kompanije, navodi se u dokumentu koji je objavila Beogradska berza. Kragujevački "Deko" je prag prešao posle kupovine akcija na Beogradskoj berzi i sada ima 50,3 procenta akcija "Goša montaže", odnosno 123.594 akcije. Akcija beogradskog preduzeća "Goša montaža" je na MTP tržištu Beogradske berze juče uzletela za 10,3 odsto i dostigla 2.262 dinara, pri čemu je ostvaren i izuzetno snažan promet u iznosu od 140,7 miliona dinara. Trgovina akcijama "Goša montaže" i u prethodnom višemesečnom periodu povremeno je bila zapažena.

Firma Građevinska firma "Deko" prešla je prag od 50 odsto vlasništva u akcijama "Goša montaže" i tako postala većinski vlasnik te kompanije, navodi se u dokumentu koji je objavila Beogradska berza.

Kragujevački "Deko" je prag prešao posle jučerašnje kupovine akcija na Beogradskoj berzi i sada ima 50,3 procenta akcija "Goša montaže", odnosno 123.594 akcije.

Akcija beogradskog preduzeća "Goša montaža" je na MTP tržištu Beogradske berze juče uzletela za 10,3 odsto i dostigla 2.262 dinara, pri čemu je ostvaren i izuzetno snažan promet u iznosu od 140,7 miliona dinara.

Trgovina akcijama "Goša montaže" i u prethodnom višemesečnom periodu povremeno je bila zapažena.

Ove akcije 11. oktobra trgovane su za 2.326 dinara, a u protekle 52 nedelje najviša cena bila im je krajem maja ove godine, kada su kupovane za 2.900 dinara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik