„Igra prestola“ na tronu po broju pretraga na „Guglu“ u Srbiji

Bez autora
Dec 11 2019

„Igra prestola“ ove godine je najpretraživanija serija preko pretraživača „Gugl“ u Srbiji, najpretraživaniji sportski događaj bila je fudbalska utakmica Srbija-Portugal dok je među rijalitijima najviše tražen termin „zadruga“, objavila je kompanija „Gugl“. U vrhu pretraživanih pojmova su domaće i strane serije, a građani su najčešće tražili rijaliti programe i sportske događaje, otkriva „Gugl“. Najpretraživaniji sportski događaj bila je fudbalska utakmica Srbija-Portugal, slede košarkaško FIBA svetsko prvenstvo i teniski turnir Australijen open, navodi se u saopštenju kompanije.

„Igra prestola“ na tronu po broju pretraga na „Guglu“ u Srbiji„Igra prestola“ ove godine je najpretraživanija serija preko pretraživača „Gugl“ u Srbiji, najpretraživaniji sportski događaj bila je fudbalska utakmica Srbija-Portugal dok je među rijalitijima najviše tražen termin „zadruga“, objavila je kompanija „Gugl“.

U vrhu pretraživanih pojmova su domaće i strane serije, a građani su najčešće tražili rijaliti programe i sportske događaje, otkriva „Gugl“.

Najpretraživaniji sportski događaj bila je fudbalska utakmica Srbija-Portugal, slede košarkaško FIBA svetsko prvenstvo i teniski turnir Australijen open, navodi se u saopštenju kompanije.

Termin „pad Berlinskog zida“ na visokom je drugom mestu, a od domaćih serija u top deset pretraživanja su Žigosani u reketu, Ubice moga oca 3 i Senke nad Balkanom 2.

Od estradnih događaja visoko na 10. mestu bio je termin „Evrovizija 2019“.

Kod najpretraživanijih događaja šest je sportskih, od čega su tri gren-slem teniski turniri, a dve su fudbalske utakmice.

Među najpretraživanijim događajima su i dva domaća muzička festivala „Bir fest“ i „Egzit“, kao i događaj nacionalnog i verskog karaktera Uskrs.

U top 10 najpretraživanijih serija osam je domaćih, a osim Igre prestola, koja je na vrhu, od stranih serija dobro je kotiran Černobilj.

Najpretraživaniji filmovi bili su Balkanska međa i Južni vetar, dok su u vrhu liste Džoker, Bilo jednom u Holivudu i Osvetnici: Kraj igre.

Najpretraživaniji festivali i sajmovi u 2019. godini su, uz „Evroviziju“, „Bir fest“ i „Egzit“, u prvih pet su i Fest, odnosno Sajam automobila u Beogradu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik